Brow Professional Basis

Brow professional basis training €399,- excl. 21% BTW.

Inclusief starterskit Supercilium €499,- excl. 21% BTW.

 

 

De wenkbrauwen zijn enorm belangrijk in het gezicht. Een goede wenkbrauwstylist vinden is daarom voor veel vrouwen een must.Dankzij de brow professional training kun jij straks iedereen de perfecte wenkbrauw geven.

 

Tijdens deze intensieve basistraining leer ik jou 2  browmapping technieken, waxen, epileren, knippen, verven met normale verf, verven met henna, de finishing touch aanbrengen en de juiste nazorg. Kortom; alle vaardigheden die je nodig hebt om een professionele wenkbrauwstylist te worden. Bij iedere training is er plek voor slechts 1 cursist, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt.

 

 

Inhoud van de training:
Tijdens deze training ga ik , master styliste Amber, je leren een perfecte brow treatment uit te voeren. Ik leer jou hoe je de wenkbrauwen kunt uitmeten door middel van twee verschillende browmapping technieken, hoe je de ideale kleur voor jou klant bepaald en de verf aanbrengt, het aanbrengen van make-up als finishing touch en hoe je jouw werk goed kunt fotograferen zodat je deze kunt promoten op social media. Daarnaast geef ik je ook een stukje salon management mee met tips om een nieuwe behandeling in jouw salon te introduceren en de prijzen te bepalen.

 

Om zo goed mogelijk te kunnen oefenen heb je 2 modellen nodig, hier dien je zelf voor te zorgen! Jouw eerste model behandelen we met reguliere verf en jouw tweede model krijgt een henna behandeling, uiteraard onder nauwkeurige begeleiding. Op deze manier creëer je het zelfvertrouwen om daarna thuis zelf aan de slag te gaan. De gehele training duurt ongeveer 6 uur.

Wenkbrauw stylist wordt je natuurlijk niet in 1 dag en daarom ontvang je ook nog eens 6 weken online coaching om jou werk te beoordelen en tips te geven waar nodig.

 

Inclusief: 
Je ontvangt een Supercillium henna starterspakket met daarin alle benodigdheden voor het uitvoeren van een  henna treatment. De training begint met een theorie gedeelte en hierna volgt het praktijk gedeelte. Tijdens de training werk je met alle producten uit de salon waar ik zelf ook mee werk!  Een heerlijke lunch is inbegrepen. Na afloop ontvang je een erkend certificaat en 6 weken online coaching.

 

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@beautybyamber.nl

 

 

Cursus inhoud:

Training van een henna brow master
Theorie les + theorie mapje
Veiligheidsinstructies en hygiëne
Browmapping
Verf aanbrengen (henna inspired)
Henna aanbrengen
Perfectioneren en shapen
6 weken online coaching
Harsen, epileren en ontharen
Social media & marketing tips en tricks
Inclusief het nieuwe supercilium brow henna starterspakket t.w.v. 175,45 euro
Certificaat

 

 

 

Inhoud Supercilium starterspakket ter waarde van € 175,45
-Henna Tint Remover
-6 kleuren brow henna
-Mix potje en spatel
-Applicatie kwast

-NIEUW: Matcha & Mint Cleaner
-NIEUW: Eucalyptus Color Developer