Dermapen

Wat houdt de dermapen behandeling in?
De dermapen behandeling is geschikt voor (vrijwel) alle huidtypen en alle leeftijden. Waar al mooie resultaten werden behaald met de dermaroller, gaat de dermapen nog een stapje verder. De dermapen werkt sneller, is minder gevoelig en werkt nog effectiever en nauwkeuriger. De dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. We kunnen de dermapen op verschillende instelbare lengtes (naaldjes) inzetten. Ook verhoogt de dermapen het effect van de opname van producten.

Wat doet de dermapen met je huid?

*huidverjonging en huidverstrakking*
– Verhoogt de opname van vocht en voedingstoffen
– Stimuleert de aanmaak van collageen
– De huid wordt steviger en gladder

*acne littekend en wondgenezing*
– Vult het littekenweefsel op
– Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces

*hyperpigmentatie (pigmentvlekken/verbeterd striae)
– Verbeterd pigmentvlekken
– Overmatig pigment breekt af
– De huid gaat er strakker en stralender uitzien

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Net als bij andere huid verbeterende behandelingen geldt; hoe meer behandelingen, hoe langer en beter resultaat zichtbaar is. Uiteraard zal elke behandeling met de dermapen een boost voor je huid zijn en verbetering geven.

Wij willen helder zijn in de verwachtingen; de aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlakte afspeelt. Het resultaat is daardoor niet meteen zichtbaar, maar na een aantal weken.

Zichtbaar resultaat behaal je doorgaans door meerdere behandelingen te ondergaan (in kuurverband). Door in kuurverband te behandelen, kunnen wij vooraf aan elke behandeling goed inspringen op de behoeftes en de voortgang evalueren.

Is de behandeling gevoelig?
De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid. De behandeldiepte (variërend van 0,5 mm tot 2 mm) is afhankelijk van de indicatie en het huidoppervlak. De huidspecialist weet precies wat jouw huid nodig heeft en zal je hierover informeren tijdens het intake gesprek. Hierin word de voor- en nabehandeling besproken, het eventuele gebruik van emlacreme en welk resultaat je van de behandeling mag verwachten.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?
Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Bij een diepere behandeling kan de huid gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen afschilferen en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Belangrijk is om de huid goed te beschermen met een spf.

Voor meer vragen kun je telefonisch contact opnemen met de salon of een e-mail sturen.

Prijs vanaf €100,-