Gezichtsbehandelingen

Signature facial

De signature facial is de perfecte balans tussen een goede dieptereiniging en ontspanning. Deze behandeling, volledig naar jouw behoefte en aangepast op jouw huidtype, legt een goede basis voor het verstevigen, egaliseren en versterken van jouw huid. 

De prijs van de signature facial €60,00

Extra add-on:
Bovenlip harsen €7,50
Wenkbrauwen verven €10,00
Wenkbrauwen shapen €10,00
Bindweefselmassage gelaat €20,00

streep

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderste bindweefsel). De behandeling bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een doffe en vermoeide huid, acne, littekenvorming en werkt goed om huidveroudering te vertragen. Voor een mooi en langdurig resultaat wordt deze behandeling aangeraden in structurele kuurvorm. 

De prijs voor 30 min €32,50
De prijs voor 60 min incl masker en verzorging €62,50

streep

Peeling – Booster

De huid heeft soms net iets meer nodig om af te komen van die vervelende pukkeltjes, doffe, vermoeide look of fijne lijntjes. Je kunt dan kiezen voor een peeling (op maat.) Deze peeling is ook als voorbehandeling op de dermapen behandeling.

De prijs van een peeling €65,00

streep

The glow facial

De glow facial geeft je een stevigere, zachtere & ‘glowy’ uitziende huid. Deze behandeling bestaat uit een quick peel, bindweefselmassage voor het gezicht en een onwijs voedend vitamine masker. Tijdens het masker wordt de nek gemasseerd. Na deze behandeling zie je direct resultaat, perfect voor een speciale gelegenheid of als je gewoon wilt stralen!

De prijs van de glow facial €65,00

streep

Acne gezichtsbehandeling (intake) first time

De acne facial is een intensieve en effectieve behandeling gericht op het verminderen van acne. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderzochte en doeltreffende verzorgingsproducten. 

De prijs van een acne behandeling €60,-

streep

Teenage gezichtsbehandeling

De teenage facial is een speciale  behandeling gemaakt voor de jeugd t/m 18 jaar. Tijdens deze behandeling wordt er goed naar de huid gekeken en wordt hier een behandeling op maat gemaakt. Iedere jonge huid is verschillend en daardoor uniek!

De prijs van een teenage facial €50,-

streep