Brow treatments

 

Zonder twijfel de meest populaire wenkbrauwbehandeling bij Beauty by Amber zijn de super strakke henna brows! Met behulp van henna kan ik ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen voller ogen. Dit komt omdat niet alleen de haartjes maar ook de huid eronder mee wordt gekleurd. Het is dus ook mogelijk om gaatjes in de wenkbrauw tijdelijk te verbloemen. De henna geeft een mooi poedereffect op de huid dat, afhankelijk van het huidtype en de nazorg, 5 tot 10 dagen zichtbaar blijft. Er zijn verschillende tinten van blonde tot dark brown zodat er voor iedereen een perfecte kleur is. De kleur in de haartjes blijft maar liefst 4 tot 5 weken zichtbaar!

Henna brows all-in €35,00
streep

Het is daarnaast ook mogelijk om de wenkbrauwen te laten verven met reguliere verf. De wenkbrauwverf zal ongeveer 3 weken op de haartjes te zien zijn. Deze verf geeft een natuurlijk en zacht resultaat omdat het voornamelijk alleen de haren verft. Ook van deze verf heb ik verschillende tinten!

Beauty by Amber brow – (Wax & tint + Touch-up) €30,00

COMBIDEAL;

Lashlift all-in + Henna brows all-in 
€80,-

Lashlift all-in + Beauty by Amber brow
€75,-

streep

Browlift

De browlift is dé trend van 2020! Met deze behandeling kan ik jouw wenkbrauwen, door middel van verschillende lotions, in de door jouw gewenste richting plaatsen. A-symmetrische wenkbrauwen vallen minder op, littekens kunnen verdoezeld worden en verkeerd groeiende haren worden gelift. Je kunt er ook voor kiezen om jouw wenkbrauwen te laten waxen en verven voor een optimaal effect!

Fluffy brows

De fluffy brows zijn regelrecht van de catwalk de salon in gevlogen. Wanneer jij dit effect in jouw wenkbrauwen wilt zullen ze mooi naar boven worden gezet. Nee, niet kaarsrecht naar boven maar met een mooie natuurlijke lift die de vorm van jouw wenkbrauwen volgt. Dit zal optisch jouw blik vergroten en jouw gehele gezicht een liftend effect geven. De wenkbrauwen lijken voller en browgel is overbodig!

Natural brows

Heb jij last van wenkbrauw haren die in de verkeerde richting groeien, of heb jij een litteken in jouw wenkbrauw? Ook dan kan ik je helpen om de haartjes in de gewenste positie te plaatsen.

De behandeling begint met een reinigen van de huid en de wenkbrauwen. Daarna breng ik een lotion aan wat er voor zorgt dat de haarschubben open gaan staan. Hierna worden de wenkbrauwen gevoed met een mix van verschillende vitamines. Met de tweede lotion zetten we het model van de haartjes vast. Om de browlift af te sluiten breng ik een speciaal ‘masker’ aan welke ervoor zorgt dat de haartjes compleet afgesloten worden. 

De behandelduur van een browlift varieert tussen de 45 en 75 minuten.

Browlift vanaf €40,00

streep

De wenkbrauwbehandeling begint met het reinigen van de huid en het aanbrengen van een speciale pre-waxing olie die ervoor zorgt dat de wax alleen aan de haartjes trekt. De wax is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van het gezicht en deze breng ik aan door middel van houten spatels, de wax hecht direct en kan dus heel snel weer verwijderd worden met behulp van harsstrips. Er worden in 1 keer meerdere haartjes mee gepakt, dit werkt dus supersnel en daarom is de pijnbeleving ook minder.  De haartjes worden met wortel en al verwijderd, je zult dus geen last krijgen van vervelende stoppels wanneer de haren terug groeien. Om het af te maken worden de wenkbrauwen bijgeknipt en alle ‘moeilijke’ haartjes zullen nog extra met pincet verwijderd worden zodat je verzekerd bent van een super strakke wenkbrauw!

Waxen wenkbrauwen €17,50

Wenkbrauwen verven los €15,00

Wimpers verven los €15,00

streep

Het is ook mogelijk om jouw bovenlip of andere zones in het gelaat te laten ontharen. In samenwerking met de speciale pre-waxing oil hoeft je niet bang te zijn voor het waxen dichtbij de lippen aangezien deze ervoor zorgt dat de wax niet aan de huid zal trekken.

Bovenlip waxen €10
Kin waxen €7,50
Bovenlip + kin waxen €15,00
Bovenlip + kin & wangen €20,00

streep

De gemiddelde behandelduur voor een wenkbrauwwax behandeling (all-in) is 45 minuten.

streep

Heb je nog niet eerder een verfbehandeling ondergaan, dan kun je een gratis patch test in boeken. Hierbij kunnen we de kans op een allergische reactie uitsluiten.

264 Comments